Mediji: Srbi privođeni u CG, tražen potpis da neće na meč

Crnogorska policija tokom nedelje je pozivala desetine srpskih navijača iz Podgorice i Bara pred utakmicu reprezentacija Crne Gore i Srbije, pišu mediji.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 11.10.2018.

11:06

Mediji: Srbi privođeni u CG, tražen potpis da neće na meč
Ilustracija: Thinkstock

Navijači su u policiju pozivani kako bi, prema pisanju crnogorskih medija, pisano garantovali da neće prisustvovati meču na stadionu pod Goricom.

Lokalna "Borba" prenosi da su privođene osobe prepoznate kao pristalice Crvene zvezde, Partizana i Srbije i svi su morali da potpišu da neće uživo gledati prvi, istorijski duel dve selekcije.

Navijači su potvrdili da su pozivani u policiju zbog utakmice.

"Dobili smo pozive da se javimo u policiju. Tamo nas je čekao inspektor, vrlo se korektno ponašao. Dao nam je unapred pripremljenu izjavu koju smo mi trebali da potpišemo. Pisalo je u izjavi da nećemo ići na utakmicu i samo treba da stavimo svoj potpis i odmah smo pušteni kući", prenosi Borba izjave više mladića iz Bara i Podgorice.

U toj izjavi pisalo je da se nacionalno izjašnjavaju kao Srbi sa ličnim podacima.

"Pisalo je moje ime i prezime, pored toga da se izjašnjavam kao Srbin i u nastavku da svojevoljno izjavljujem da neću biti na stadionu za vreme odigravanja utakmice."

Utakmica Lige nacija između Crne Gore i Srbije igra se večeras od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: