Selaković o pitanju SzS: Samo je Vučić ovlašćen...

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković oglasio se povodom pitanja koje je Savez za Srbiju postavio Aleksandru Vučiću.

Izvor: B92

Nedelja, 30.09.2018.

20:55

Selaković o pitanju SzS: Samo je Vučić ovlašćen...
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

On je naveo da predstavnici tog saveza "lažu kao i obično, pa lažu i da je Aleksandar Vučić ovlastio Tonija Blera da pregovara o razgraničenju sa Albancima na Kosovu i Metohiji u ime Srbije".

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jedini ovlašćen da pregovara u ime Srbije, a oni su, izgleda, naučili da neko drugi pregovara u njihovo ime, pa tako navikavši da to čine drugi u njihovo ime, sada pokušavaju da ubede čitavu javnost da je predsednik Srbije nekoga ovlastio da to čini u njegovo ime ili u ime Srbije", istakao je Selaković u izjavi za Tanjug.

On je ponovio da jedini ovlašćen da pregovara u ime Republike Srbije jeste njen predsednik Aleksandar Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: