Srpska lista "optužuje" lidere opozicije

Srpska lista optužila je lidere srpske opozicije da nanose štetu položaju Srba na Kosovu.

Izvor: B92

Nedelja, 30.09.2018.

18:45

Srpska lista

Koalicioni partner prištinskih vlasti je saopštio da srpska opozicija “to čini u trenutku kada je opstanak Srba ugrožen, a sve zato da bi poboljšali svoj politički rejting”.

"Srpska lista zgrožena je činjenicom da među Srbima danas ima onih koji, u trenutku kada osvedočeni zlikovci prete opstanku našeg naroda na Kosovu i Metohiji, pokušavaju da poboljšaju svoje jadne rejtinge na nesreći sopstvenih sugrađana", navodi se u saopštenju Liste povodom jučerašnjeg incidenta kada je predsednik Kosova Hašim Tači obišao Gazivode i kada je u to područje većinski naseljeno Srbima ušla specijalna jedinica kosovske policije ROSU.

Ta stranka je pozvala "beogradske mangupe Tadića, Jeremića, Jankovića i njima slične, ali i Trajkovićke, Janjića, Ristića da prestanu da se naslađuju mukom srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, i da, ako ne žele da pomognu, barem ne odmažu" u nameri kosovskih Srba da opstanu i prežive.

"Mi smo svojevremeno poručili da ćemo ih potražiti u Beogradu da ih pitamo zašto to rade srpskom narodu, kad oni već ne žele ili ne smeju da dođu ovde kod nas, i ovom prilikom otvoreno im kažemo da ćemo to i uraditi ukoliko ne prestanu da ugrožavaju budućnost Srba na Kosovu i Metohiji", navodi se u saopštenju.

"Mi se od tih bednika ne nadamo nikakvoj pomoći, ali zahtevamo da ne pomažu onima koji među nas dolaze sa automatima, snajperima i oklopnim vozilima", ističe Srpska lista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: