"Da li ovde nekoga svrbi Đilas?"; "Pomenućemo ga 177 puta"

Narodni poslanik Đorđe Vukadinović je konstatovao da je jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas čak 77 puta pomenut na sednici Skupštine Srbije.

Izvor: Tanjug

Subota, 29.09.2018.

08:24

Ilustracija: Thinkstock

On je napomenuo da je toliko puta izgovoreno ime čoveka koji nije poslanik.

Pomenućemo Đilasovo ime ne 77, već još 177 puta, zato što je upropastio Beograd dok je bio gradonačelnik i zato što bi upropastio Srbiju kada bi došao u situaciju da je vodi, "obećao" je večeras Aleksandar Marković, poslanik SNS, u odgovoru na tu konstataciju.

Kako navodi Tanjug, polemiku narodnih poslanika o izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju obeležila je rasprava o tome ko je "gazda" Đorđu Vukadinoviću, a koga “svrbi i žulja” Dragan Đilas.

“U sredu je u ovoj Skupštini 77 puta izgovoreno ime Dragana Đilasa, čoveka koji nije poslanik. Da li to znači da ovde nekoga svrbi ili žulja dotični gospodin? Nisam ga ja nijednom pomenuo, pomenuli su ga predstavnici vladajuće većine”, rekao je poslanik Nove Srbije - Pokreta za spas Srbije Đorđe Vukadinović.

To je izazvalo negodovanje poslanika vladajuće većine, pa je Aleksandar Marković iz SNS rekao da se Vukadinović uvek oseti prozvanim na pomen Dragana Đilasa, “kao oparen skoči i ima potrebu da se brani”.

“Sad je svima jasno, i građanima Srbije i nama ovde, da on ovde jedino i isključivo zastupa Dragana Đilasa. On ovde broji koliko smo mi puta pomenuli Đilasa. Očigledno je da mu je to zadatak. Očigledno je da pri svakom pomenu Dragana Đilasa i njegovom pokušaju odbrane on dobija naknadu za to”, rekao je Marković.

Dodao je da će poslanici vladajuće većine pomenuti Đilasovo ime ne 77, već još 177 puta, zato što je, kako je rekao, Đilas upropastio Beograd dok je bio gradonačelnik i zato što bi upropastio Srbiju kada bi došao u situaciju da je vodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: