U šleperu pronađena dva strana automobila bez tablica

Carinici su pre dva dana na magistralnom putu Kraljevo - Raška pronašli dva automobila bez registarskih oznaka, koja su prevožena šleperom.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 20.09.2018.

17:22

U šleperu pronađena dva strana automobila bez tablica
Foto: Thinkstock

Pronađene su i dve nevažeće austrijske saobraćajne dozvole.

Kada je teretnjak šabačkih registarskih oznaka koji je vozio 35-godišnji srpski državljanin iz Valjeva na putu ka Raškoj zaustavljen u mestu Bogutovac radi kontrole, carinici su bili iznenađeni prizorom koji su zatekli u prikolici.

U njoj su se nalazili metalik sivi "mercedes benc" i "opel zafira" crvene boje, oba automobila stranog porekla i bez tablica, za koje vozač nije imao carinsku dokumentaciju.

Pored spornih automobila, u šleperu su pronađene i dve ođavljene austrijske saobraćajne dozvole, pri čemu vozač nije imao ni radnu niti boravišnu dozvolu te zemlje.

Zaplenjeni automobili, njihovi ključevi i ođavljene saobraćajne dozvole privremeno su smešteni u kraljevačkom carinskom magacinu do okončanja postupka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: