Kompanija Štrabag: Radnici bili obučeni, ljudski faktor...

Kompanija Štrabag d.o.o. izrazila je žaljenje zbog gubitka života dva radnika, u nesrećnom slučaju, na gradilištu “Beograd na vodi“.

Izvor: B92

Petak, 14.09.2018.

14:18

Kompanija Štrabag: Radnici bili obučeni, ljudski faktor...
foto: Jelena Nikoliæ, Prva TV

Radnici koji su na gradilištu izgubili život su u potpunosti bili obučeni za sve situacije i moguća dešavanja i uredno prijavljeni, ističe se u saopštenju kompanije.

Okolnosti ukazuju na to da je u pitanju nesrećan slučaj, iako su primenjene sve propisane mere zaštite na svim pozicijama gradilišta.

Nažalost, i pored toga, došlo je do gubitka života, koji se nije mogao predvideti, niti sprečiti merama zaštite, navode u kompaniji.

"Štrabag doo, kao društveno odgovorna kompanija, vodi računa o svakom detalju i svim zaposlenim licima. Ljudski faktor je nažalost sveprisutan u ovakvim delatnostima, a Štrabag će preduzeti, kao i do sada, implementaciju najviših standarda kako bi svi zaposleni bili maksimalno bezbedni", navodi se u saopštenju.

Na gradilištu Beograda na vodi jutros su poginula dva radnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: