Ovo su slike nas i ne treba im komentar FOTO/VIDEO

Građani koji vole Miljakovačku šumu i žele da je posete imaju veliki problem. Ovaj spomenik prirode postao je "ruglo" grada. Smeća je svuda.

Izvor: B92, Prva

Petak, 14.09.2018.

08:12

Ovo su slike nas i ne treba im komentar FOTO/VIDEO
Screenshot/Prva TV

Očajni građani pisali su svim više i manje nadležnim službama, ali mesecima im niko ne odgovara.

Poznato vam je, svi prebacuju lopticu od jednih na druge instituciju i službu, a za to vreme zelena oaza postaje sve zatrpanija i zatrpanija.
Screenshot/Prva TV
Ali, nisu krive te službe, jer nisu one bacale smeće. Građani su ga bacali i to toliko da su gomile smeća i šuta napravile bukvalno brdo. Problem s divljim deponijama postoji u celoj Srbiji, ali i u samom glavnom gradu. Međutim, ovde se radi o šumi, proglašenoj za spomenik prirode. O čemu se radi najbolje svedoče slike, nakon kojih je svaki komentar suvišan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: