Sudar autobusa i kamiona u Subotici, ima povređenih

U sudaru gradskog autobusa i kamiona u centru Subotice je povređeno nekoliko osoba.

Izvor: Tanjug

Petak, 07.09.2018.

15:37

Sudar autobusa i kamiona u Subotici, ima povređenih
Freeimages.com

Gradski autobus "Subotica-transa" na liniji 1Am u Bajnatskoj ulici je, iz do sada nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu puta i sudario sa s kamionom JKP "Čistoća i zelenilo".

Prema prvim informacijama, u autobusu su lakše povrede zadobili vozač i troje putnika, dok je vozač kamiona ostao zarobljen u vozilu, ali je u svesnom stanju, prenosi RTS.

Na licu mesta su ekipe Hitne pomoći i vatrogasci, koji su nakon sat vremena izvukli vozača kamiona iz smrskane kabine vozila.

On je zadobio lakše telesne povrede i mogao je da hoda.

Policijski uviđaj je u toku, a saobraćajci su blokirali deo Bajnatske ulice u kome se dogodila nezgoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: