Sara Vidak osuđena u Kotoru na četiri meseca zatvora VIDEO

Državljanki Srbije Sari Vidak određena je zatvorska kazna od četiri meseca pošto je osuđena za napad na sudiju Suda za prekršaje u Kotoru, javlja cdm.me.

Izvor: B92

Sreda, 05.09.2018.

13:03

Sara Vidak osuđena u Kotoru na četiri meseca zatvora VIDEO
screenshot

Kako se dodaje, 20-godišnjakinji je ukinut pritvor do pravosnažnosti presude.

Na prethodnom ročištu ona je negirala pred krivičnim većem Osnovnog suda u Kotoru da je fizički napala sudiju Jelenu Stanišić 14. avgusta u zgradi suda u tom gradu.

“Nisam napala sudiju. Ona je uhvatila mene za ruku i odgurnula me. Upozorila sam je na takvo ponašanje, a onda su usledili panika i povici. Nisam je ogrebala, već je ona sa ogrebotinom izašla iz kancelarije”, rekla je tada Sara Vidak.

Stanišićeva je ponovila da je napadnuta na radnom mestu, a to je navelo i više svedoka, piše podgorički portal.

Tužilaštvo je Saru Vidak teretilo za krivično delo napad na službeno lice u obavljanju službene dužnosti, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri meseca do pet godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: