Težak udes kod Zaječara, poginuli muškarac i dete

Na magistralnom putu Zaječar-Paraćin, kod sela Zvezdan, oko 19 h poginuli su sredovečni muškarac i dečak, školskog uzrasta, javljaju "Velernje novosti".

Izvor: Tanjug, Veèernje novosti

Nedelja, 02.09.2018.

20:49

Težak udes kod Zaječara, poginuli muškarac i dete
Ilustracija: EPA-EFE Sascha Steinbach

Dve osobe su poginule, a pet je povređeno u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zaječar-Paraćin, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Prema nezvaničnim saznanjima lista, do tragedije je došlo kada je vozač "folskvagen pasata", vozeći velikom brzinom, prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa "škodom", u kojoj je bilo troje dece.

Na licu mesta, poginuo je suvozač u škodi, dok je dete povredama podleglo u zaječarskoj bolnici. Lekari se bore za život ostala dva deteta.

Kako navode u MUP-u, u nesreći su učestvovala dva putnička vozila, uviđaj je u toku, a na licu mesta nalazi se i tužilac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: