Sveštenik SPC udario flašom u glavu Budvanina

Budvanska policija traga za srpskim državljaninom J. B., sveštenikom Srpske pravoslavne crkve koji je u sredu flašom udario Budvanina R. Đ. (75), pišu Vijesti.

Izvor: Vijesti

Petak, 31.08.2018.

10:20

Sveštenik SPC udario flašom u glavu Budvanina

Incident se dogodio u piceriji nadomak Autobuske stanice u Budvi, čiji je vlasnik Vojislav Janjušević ispričao "Vijestima" da je sa svojim prijateljem R. Đ. sedeo za stolom u svom lokalu, dok je sveštenik koji je bio u mantiji sedro u susednom lokalu. Navodno između njih nije bilo nikakve komunikacije, pre incidenta.

"Mi smo sedjeli za našim stolom i nismo imali kontakt sa sveštenikom, koji je bio u susednom lokalu. U jednom trenutku primetio sam kako sveštenik ustaje i prilazi mi sa leđa. Uzima flašu i njome udara R. Đ. u glavu. Skočio sam da pomognem prijatelju, kome je počela da krvari glava. Sveštenik je odmah nestao", ispričao je Janjušević, tvrdeći da nije bilo međusobnih provokacija.

Povređeni Budvanin je prevežen u Hitnu pomoć, a o svemu je odmah obaveštena i policija. Vijesti navode da je u toku potraga za sveštenikom, čiji je identitet utvrđen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: