"Odmor u Turskoj? Nema me dva dana i nedostajem im"

Predsednik Aleksandar Vučić odbacio je spekulacije da je na odmoru u Turskoj i poručio da će, kada bude na letovanju, poslati fotografiju svojim kritičarima.

Izvor: Tanjug

Utorak, 14.08.2018.

14:52

Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

Kako je rekao, Srbija tada neće biti u problemima u kakvima je bila.

"Da sam otišao tajno na letovanje u Tursku... Neko mi je jutros rekao da sam u Turskoj na moru, a slučajno, nikada nisam bio u Turskoj na moru. Bio sam u Istanbulu, Ankari, Eshišehiru", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara i dodao da nije problem što neko ode na odmor, već što ništa ne radi.

Kako kaže, nije razumeo šta je smisao tih spekulacija i ironično dodao: "Možda im nedostajem".

"Možda, čim me nema dva dana, pa im nedostajem, ne znaju šta da rade u životu, jer nemaju predlog ni oko čega i onda je jedino pitaje kada će Vučić da se pojavi da možemo nešto da pljunemo, pošto ideja za Srbiju nemamo", rekao je predsednik.

"Kada se budem tako kupao i brčkao, poslaću im fotografiju, a sasvim sigurno Srbija neće biti u problemima u kakvima su je oni ostaviili meni", dodao je.

Upitan za napade na njegovu porodicu, Vučić je rekao da je suština u tome što oni (opozicija) polazeći od sebe razmišljaju o drugima.

"Znaju oni kakvi su lopovi i to nije mantra, već istina. Drugo je što imamo pravosuđe koje su oni birali i koje ne želi po tom pitanju da obavlja posao", rekao je predsednik.

Naveo je da je Dragan Đilas, "koji nikad ništa nije radio, osim što je bio gradonačelnik, što je ozbiljan posao koji je loše radio", 2007. godine od imovine prijavio stari automobil i 70.000 evra ušteđevine, a 2012. godine je njegova imovina bila 25 miliona evra.

"Koji je to građanin Srbije mogao, ne da prihoduje, već da zaradi i u imovini ima svake godine pet miliona evra? Ne poznajem nikoga, nijednog tajkuna u Srbiji koji toliko ima... A oni su meni uzeli celu porodicu ne bi li došli do 30 puta manje imovine", primetio je Vučić.

Dodao je da nema problem sa napadima na njega, jer se, kaže, narod ne može prevariti. "Ne živim za 25 miliona evra, već da nešto dobro uradim za građane", rekao je Vučić.

Kako je rekao, opozicija priča o ponoru, a svi ekonomski i socijalni pokazatelji su bolji nego u njihovo vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: