Zaharova u teretani u BG: "Skupljam snagu" / FOTO

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova doputovala je u Beograd, gde će se sastati sa političkim vrhom Srbije.

Izvor: Sputnjik

Petak, 10.08.2018.

10:00

Zaharova u teretani u BG:
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Ona će nakon toga otputovati u Guču kako bi posetila 58. Dragačevski sabor trubača.

"Jutros sam se našla u Beogradu. Skupljam snagu pred konsultacije o informacionoj problematici u Ministarstvu inostranih poslova Srbije, susret sa političarima i javnim ličnostima, kao i pred razgovor sa lokalnim medijima“, napisala je ona na Fejsbuku uz fotografiju iz teretane.

Inače, kako je najavljeno iz Vlade Srbije, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastaće se sa Zaharovom u Ministarstvu inostranih poslova Srbije, a njihova zajednička konferencija za novinare planirana je za 11.30.

Ona će kasnije otputovati i u Guču, gde će joj uveče, pred početak koncerta Dejana Petrovića, biti uručena titula počasnog građanina Guče, a očekuje se i njeno obraćanje prisutnim saborašima.

Kako je ranije rekao predsednik Saborskog odbora Slobodan Jolović, Zaharova prilikom organizacije posete Guči nije imala nikakve posebne zahteve, već, kao i većina visokih zvanica koje su prošle kroz Guču prethodnih godina, želi da joj se ne pridaje velika pažnja i da bude tretirana kao i svi ostali gosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: