Incident na veselju u Umčarima, napadnut Darko Lazić

Pevač Darko Lazić (26) povređen je suzavcem na privatnom veselju u naselju Umčari u Grockoj, nezvanično saznaje B92.net u policiji.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 02.08.2018.

00:11

Incident na veselju u Umčarima, napadnut Darko Lazić
Foto: Thinkstock

Kako saznajemo, dva nepoznata lica isprskala su suzavac u pravcu pevača i muškarca V. M, a zatim je jedno od nepoznatih lica uperilo pištolj u pravcu V. M, koji je odgurnuo oružje i tom prilikom je, prema izjavi Lazića, došlo do opaljenja dva projektila.

Povređenih lica od projektila nije bilo, a zbog povreda od suzavca Lazić i V. M, inače pevačev vozač, prevezeni su na VMA.

Uviđaj je u toku.

Prema navodima beogradskih medija, do incidenta je došlo kada su Lazića i njegovog vozača presreli nepoznati napadači u Umčarima kod Grocke, gde je mladi pevač trebalo da peva na privatnoj proslavi 18. rođrndana. Posle slavlja, pevača i njegovog vozača dvojica muškaraca su napala i poprskala suzavcem. Nakon koškanja sa vozačem, jedan od napadača je izvadio pištolj i u tom rvanju su ispaljena dva hica u vazduh.

Mediji su prethodno preneli i da je Lazić ranjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: