Deda Jelene Đoković nađen vezan; MUP: Razbojništvo

Deda direktorke Fondacije “Novak Đoković“ Jelene Đoković pronađen je vezan u kukuruzištu u Ljigu, saznaje B92. MUP: Pokušaj razbojništva.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.07.2018.

12:57

Deda Jelene Đoković nađen vezan; MUP: Razbojništvo
Ilustracija: Thinkstock

Kako je preneo Glas Zapadne Srbije, Milosava Radisavljevića su pronašli električari nedaleko od njegove porodične kuće. Predsednik opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je da je deda supruge Novaka Ðokovića pronađen vezan u kukuruzištu i da je reč o pokušaju otmice.

"Pronašli smo ga vezanog lisicama za betonsku banderu u kukuruzištu, odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona evra za otkup”, naveo je Lazarević, preneo je Tanjug.

Nedugo zatim iz policije saopšteno da se radi o razbojništvu, a ne otmici. "Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda."

"Policija je odmah obavila razgovor sa pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko tri sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za metalnu konstrukciju koji se nalazi u blizini kuće", navedeno je u saopštenju MUP-a

Navodi se i da je MUP o svemu obavestio Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: