Loznica: Upao s puškom u pekaru, pa pretio policajcima

Šabačka policija uhapsila je Ž.P. (39) iz okoline Loznice jer je pretio policajcima da će pucati u njih iz poluatomatske puške.

Izvor: Beta

Nedelja, 22.07.2018.

19:02

Loznica: Upao s puškom u pekaru, pa pretio policajcima
freeimages.com

Ž.P. je 20. jula u kasnim večernjim časovima u jednu pekaru u okolini Loznice ušao sa poluautomatskom puškom, a kada je ugledao patrolu policije koja je došla po pozivu građana, seo je u automobil i počeo da beži.

"Policajci su krenuli za njim i ubrzo ga sustigli, ali je on tada izašao iz vozila i uperio pušku prema njima preteći da će ih pobiti. Zahvaljujući prisebnosti policijskih službenika i njihovoj brzoj i spretnoj reakciji, Ž.P. je savladan, a puška oduzeta", stoji u saopštenju šabačke policije.

Ž.P. je osumnjičen da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Po nalogu tužioca, određeno mu je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: