Tmurna progorza: Pravog leta ni na vidiku, sve kiša

U Srbiji će sutra vreme biti umereno do potpuno oblačno, mesmitično sa kišom, na severu i istoku i sa kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.

Izvor: B92

Sreda, 18.07.2018.

12:21

Tmurna progorza: Pravog leta ni na vidiku, sve kiša
Ilustracija: Getty Images

Vetar će biti umeren i jak, severozapadni, posle podne u slabljenju. Najniža temperatura od 14 do 19 stepeni, najviša od 22 do 26.

U Beogradu će takođe biti umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom. Vetar umeren, severozapadni. Najniža temperatura 18, najviša dnevna oko 23 stepena C.

Prema podacima RHMZ, izgledi vremena u narednih sedam dana su: U petak na zapadu i severozapadu pretežno sunčano, a u ostalim krajevima uz promenljivu oblačnost još ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak, uglavnom ujutro i pre podne.

U subotu pretežno sunčano i toplije, a od nedelje promenljivo oblačno i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: