Nemački mediji: Kolindin ludi šou, simpatična gubitnica

Finalnu utakmicu SP između fudbalera Francuske i Hrvatske obeležila je i Kolinda Grabar Kitarović, hrvatska predsednica.

Izvor: B92, index.hr

Ponedeljak, 16.07.2018.

00:16

Nemački mediji: Kolindin ludi šou, simpatična gubitnica
Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA

Njenim ponašanjem na finalu u Moskvi bavili su se nemački mediji, koji su saglasni da je Kolinda ukrala šou.

Nemčaki Bild Grabar Kitarović nazavao je “predsednicom koja voli da se ljubi”, dodajući da pošteđen poljubaca nije ostao ni pehar namenjen šampionu. Ističe se da je napravila “ludi šou”, zbog čega je bila uočljivija i od svetskih šampiona Francuza.

Bild opisuje Kolindu i kao “najsimpatičniju gubitnicu u istoriji Svetskog prvenstva” i dodaje da ni “kiša koja je pljuštala nije promenila njeno raspoloženje”.

“Kolinda je zračila, Kolinda se radovala sa pobednicima i Kolinda je jednostavno morala da poljubi svakog”, navodi nemački Bild.
Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
“Francuski predsednik Emanuel Makron, sudije, hrvatski i francuski fudbaleri - svako je dobio najmanje zagrljaj, ako ne i poljubac”, dodaju nemačke novine.

List Hamburger takođe konstatuje da je Kolinda bila centar pažnje svojim “divljim ljubljenjem” i da je bila dobro raspoložena uprkos porazu Hrvatske od 4:2. List dodaje da se “smejala, radovala i poljubila svakog ko joj je bio na raspolaganju”.

Nedeljnik Štern na svojoj internet stranici piše da je Kolinda Grabar Kitarović bila “tajna zvezda” dodele pehara i da je izazvala razne pozitivne reakcije na društvenim mrežama jer je srdačno čestitala fudbalerima oba tima.

“Pokazala je srčanost i timski duh i u porazu” piše Štern.

Portal Vatson ističe da je hrvatska predsednica privukla pažnju medija zbog “angažovanog navijanja” i da je svima ostalo u sećanju kako je tešila hrvatske fudbalere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: