Oblačno i svežije, ponegde s obilnim padavinama

Vreme u Srbiji biće promenljivo oblačno i malo svežije.

Izvor: B92

Utorak, 17.07.2018.

01:00

Oblačno i svežije, ponegde s obilnim padavinama
Foto: GettyImages

U zapadnim, jugozapadnim, centralnim i jugoistočnim krajevima očekuju se jaki pljuskovi s količinom padavina većom od 20 litara po metru kvadratnom za tri sata, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 20 stepeni, najviša dnevna od 24 do 28 stepeni.

U Beogradu sutra takođe promenljivo oblačno i malo svežije, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 20, najviša dnevna oko 26 stepeni.

U Srbiji u sredu i četvrtak promenljivo oblačno i sveže, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, od petka do nedelje pretežno sunčano i toplije, a od ponedeljka promenljivo i malo svežije s pljuskovima i grmljavinom.

Biometeorološke prilike mogle bi nepovoljno da utiču na astmatičare i osobe sa varirajućim krvnim pritiskom. Bolovi u kostima i zglobovima, glavobolja i malaksalost moguće su meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: