Nesvakidašnja scena na "Franji": Ali, on je premijer/VIDEO

Nesvakidašnja scena dogodila se danas na zagrebačkom aerodromu "Franjo Tuđman", kada je jedna strankinja poželela da se slika sa predsednikom Sabora.

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2018.

12:02

Nesvakidašnja scena na
Screenshot/Twitter/@IvanSkorin

Ona očigledno nije znala da je reč o predsedniku hrvatskog parlamenta Goranu Jandrokoviću, već mu je prišla jer je bio obučen u hrvatski dres. Pošto je želela da se slika s njim, zamolila je njegovog saputnika, koji je u ovom slučaju bio niko drugi do premijer Hrvatske, da ih uslika.

Tako je Andrej Plenković uzeo mobilni telefon u ruke i uslikao Jandrokovića sa strankinjom, koja im se zahvaljivala. Međutim, kada su joj objasnili da se upravo slikala s predsednikom parlamenta Hrvatske, a da je fotograf bio premijer zemlje u koju je upravo doputovala, zbunjena strankinja je ponavlja: "O bože, baš mi je neprijatno."

Onda je zatražila i sliku s Plenkovićem.

Plenković i Jandroković su inače krenuli na polufinalnu utakmicu u okviru Svetskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Rusiji a u kojoj večeras igraju Hrvatska i Engleska. Obojica su na sebi umali dres hrvatske reprezentacije.

Snimak je na svoj Tviter profil postavio novinar regionalne N1 televizije Ivan Skorin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: