Kiše će biti i danas, do 26 stepeni

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima, grmljavinom i temperaturom do 26 stepeni, saopštio je RHMZ.

Izvor: Beta

Utorak, 10.07.2018.

01:00

Kiše će biti i danas, do 26 stepeni
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Duvaće slab do umeren vetar, a više padavina očekuje se pre podne i sredinom dana.

Jutarnja temperatura biće od 12 do 16 stepeni, a najviša dnevna od 22 do 26 stepeni.

I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a više padavina se očekuje pre podne i sredinom dana. Jutarnja temperatura biće oko 16, a najviša dnevna oko 25 stepeni.

Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati tegobe kod astmatičara, nervno labilnih osoba, kao i kod osoba sa varirajućim krvnim pritiskom. Kod meteoropata moguća je pospanost, neraspoloženje i bolovi u kostima i zglobovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: