U Srbiji sutra uglavnom suvo i relativno sveže

Sutra će u većem delu dana biti suvo i relativno sveže, dok se na jugu i jugozapadu posle podne ponegde očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Izvor: Beta

Subota, 30.06.2018.

23:05

U Srbiji sutra uglavnom suvo i relativno sveže
Foto: Thinkstock

Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni, uz slabljenje tokom večeri. Najniža temperatura od 10 do 16 stepeni, najviša dnevna od 20 stepeni na severoistoku do 27 stepeni na jugu zemlje, saopštio je RHMZ.

U Beogradu sutra ujutro i pre podne pretežno sunčano, a posle podne promenljivo oblačno. Vetar slab i umeren, severozapadni.

Najniža temperatura oko 14, najviša oko 22 stepena.

Naredne sedmice u većem delu Srbije pretežno sunčano i toplije, početkom nedelje će maksimalna temperatura biti 25 stepeni, a narednog vikenda 30 stepeni.

Poslepodnevni pljuskovi i grmljavine očekuju se uglavnom u zapadnim, centralnim i južnim krajevima zemlje, a u drugom delu sedmice lokalno su mogući i u ostatku zemlje.

Biometeorološke prilike biće relativno povoljne za većinu hronično obolelih i osetljivih, a oprez se savetuje osobama sa psihičkim tegobama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: