Uhapšen Darko Kostić zbog polnog uznemiravanja dva mladića

Ministarstvo unutrašnjih poslova je potvrdilo da je uhapšen Darko Kostić, kako je prethodno javio B92.net.

Izvor: B92

Petak, 22.06.2018.

16:07

Uhapšen Darko Kostić zbog polnog uznemiravanja dva mladića
Ilustracija: Thinkstock

U saopštenju se navodi da je D. K. (1980) uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljene polne radnje, polno uznemiravanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

“On se sumnjiči da je 9. juna 2018. godine omogućio dvadesetdvogodišnjem muškarcu konzumiranje narkotika, a potom ga dodirivao po intimnim delovima tela. Takođe, uhapšeni se sumnjiči da je 14. juna 2018. godine namamio u svoj stan petnaestogodišnjeg mladića, koga je prethodno upoznao preko društvenih mreža, a od koga je zahtevao da se skine. Kada je dečak to odbio osumnjičeni je pokušao da ga privuče sebi, ali se dečak otrgao i pobegao”, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Policajci su, po nalogu suda, prethodno pretresli stan Kostića, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika, saznaje B92.net.

Saslušan je i maloletni L. J. (15) koji je prijavio Kostića, a nađene su i SMS poruke koje se "poklapaju" sa iskazom maloletnika. U njima, kako saznajemo, stoji da je Kostić pozvao dečaka u svoj stan da ga fotografiše, na šta je dečak pristao.

Sumnja se da je Kostić dečaku dao "kamagru" koju mu je opisao kao "prašak za mišiće". Nasrtaj se, prema navodima maloletnika, dogodio nakon nekoliko dana, kada je, kako kaže, došao da preuzme fotografije i da ih plati.

Kako je rekao policiji, Kostić je tada pokušao da ga obljubi i pocepao mu je majicu. Podsetimo, sa Kostićem je policija već obavila razgovor u vezi sa ovim slučajem.

On je ranije privođen zbog posedovanja narkotika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: