Migrant izboden nožem u izbeglickom centru Salakovac

U sukobu dvojice migranata u Izbegličkom kampu Salakovac, kod Mostara, jedna osoba izbodena nožem, a druga je privedena i u pritvoru je.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 18.06.2018.

21:48

Migrant izboden nožem u izbeglickom centru Salakovac

To je preneo hercegovački portal Večernji.ba.

Pozivajući se na svoja saznanja, ovaj portal navodi da je povređena osoba prebačena u RMC "Safet Mujić", gde je zadržan na lečenju, dok je druga privedena i u pritvoru je.

Nakon ubistva migranta u Velikoj Kladuši, ovo je drugi slučaj gde se u sukobu između migranata koristilo hladno oružje.

Inače, MUP HNŽ-a je u poslednja 72 sata priveo nekoliko migranata koji su otkriveni na području Čapljine, što je pokazatelj da oni i dalje prolaze kroz Hercegovinu i pokušavaju da se domognu Hrvatske, a potom i drugih zemalja EU.

Današnji slučaj u Salakovcu je uneo nemir među lokalnim stanovništvom i dodatno narušio sigurnosno stanje u ovom delu Mostara, a iz MUP Hercegovačko-neretvanske županije su poručili da preduzimaju mere kao bi zaštiti lokalno stanovništvo i sprečili eventualne nove incidente.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: