Policija je u Zemunu jurila i uhapsila dilere / VIDEO

Uhapšeno 10 osoba na teritoriji Austrije zbog prodaje droge. Troje organizatora te kriminalne grupe uhapšeno u Srbiji.

Izvor: B92

Sreda, 13.06.2018.

11:48

Policija je u Zemunu jurila i uhapsila dilere / VIDEO

Kako je saopštio MUP, Služba za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i policijom Austrije, uhapsila je 13 osoba i zaplenila oko kilogram i po heroina.

Zaplenjeno je 22 kilograma paracetamola, manja količina kokaina i marihuane, kao i pištolj i 20.300 evra.

Deset osoba je uhapšeno na teritoriji Austrije, dok je troje organizatora ove kriminalne grupe uhapšeno u Srbiji.

Osumnjičeni su uhapšeni na teritoriji Srbije i Austrije od januara 2018. do danas, a sumnjiče se da su duže vreme nabavljali i distribuirali narkotike, kako na teritoriji Srbije, tako i u zemljama EU.

Zahvaljujući dobroj međunarodnoj saradnji srpske i austrijske policije uhapšeni su N. Z. (27), C. A. (31), K. Lj. (28), I. F. (21), V. M. (22), A. P. (20), P. V. (18) - svi iz Beograda, S. J. (26), M. M. (27) i I. U. (24) iz Šapca, K. M. (30) iz Vrbasa, R. S. (24) iz Đakovice i D. A. (20) iz Smedereva.

Osumnjičeni koji su uhapšeni u Srbiji će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: