Istraga u RTB Bor nije ni prekidana

SBPOK istražuje krađu zlata u pogonu "Zlatare" u sastavu Rudarsko-topioničrskog basena Bor i nisu je ni prekidali, saopšteno iz RTB Bora.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.05.2018.

13:57

Istraga u RTB Bor nije ni prekidana

U saopštenju se ističe i da ne stoje medijske informacije da su pripadnici te službe danas ponovo upali u tu kompaniju.

"Pripadnici SBPOK istragu ovog slučaja nisu ni prekidali, tako da je informacija o tome da su ponovo ušli u radnu jedinicu 'Zlatara' pogona Topionice i rafinacije - netačna", navodi se u saopštenju, prenosi RTS.

Dodaje se da organi reda neprekidno rade na ovom slučaju i utvrđivanju štete, a Rudarsko-topioničarski basen Bor sve vreme pruža neophodnu logističku i svaku drugu vrstu pomoći koja je neophodna.

"U interesu dalje istrage, RTB Bor neće davati nikakve dodatne informacije, a o rezultatima istrage javnost će obavestiti po njenom okončanju. RTB Bor je, kao oštećena strana, zainteresovan da se slučaj efikasno istraži do kraja, a nakon rezultata istrage kompanija će uputiti odštetni zahtev", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: