AMSS: Saobraćaj umeren, oprez ako bude pljuskova

Saobraćaj na putevima u Srbiji je umerenog intenziteta, a mogući pljuskovi u višim predelima zemlje mogu doneti mokre kolovoze, kažu iz AMSS-a.

Izvor: Tanjug

Sreda, 30.05.2018.

07:25

AMSS: Saobraćaj umeren, oprez ako bude pljuskova
Ilustracija: Getty Images

To zahteva oprezniju i sporiju vožnju.

Sporija vožnja će biti potrebna i na putevima kroz stenske useke i klisure, jer česte temperaturne razlike donose i čestu pojavu odrona zemlje i kamena.

Toplo vreme donosi sve više radova, pa vozače na pojedinim deonicama očekuje usporena vožnja, dok se na pojedinim saobraćaj, usled obustava, preusmerava na
alternativne obilaznice.

Kako se najavljuje, od 4. juna do 10. avgusta izvodiće se radovi na sanaciji klizišta kod mesta Vučkovica, na deonici Guča-Ivanjica. Do 10. juna izvode se radovi na asfaltiranju vozne (srednje) saobraćajne trake, na delu državnog puta na deonici Niš - Vranje, u smeru Beograd- Niš.

Za vreme izvođenja radova, za saobraćaj je zatvorena vozna (srednja) saobraćajna traka i krajnja desna (zaustavna) saobraćajna traka, parcijalno u potezima ne većim od 2,5 km. Saobraćaj se odvija krajnjom levom (preticajnom) saobraćajnom trakom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: