Koliko čašica može da popije Drobnjak, a da se ne napije?

Obraćajući se novinarima prilikom obilaska radova na Koridoru 11, Vučić u jednom trenutku govorio o tome koliko čašica popije direktor Puteva Srbije.

Izvor: B92

Petak, 25.05.2018.

12:01

Koliko čašica može da popije Drobnjak, a da se ne napije?
Tanjug, Dimitrije Goll

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najpre se zahvalio kineskom ambasadoru u Srbiji, budući da je kineska kompanija CCCC u maju prošle godine počela da gradi novi most preko ušća Kolubare u Savu kod Obrenovca od oko 1,7 km, koji će biti najduži most na toj deonici.

Takođe, uputio je zahvalnost i ministarki građevinarstva Zorani Mihajlović, na dobro urađenom poslu, kao i Zoranu Babiću, direktoru Koridora Srbije. Zatim se zahvalio i Drobnjaku, kome je, kako kaže, juče bilo najlepše kada je išao da rešava probleme u Donjim Banjanima. "Tamo su mu seljaci dali, četiri, pet, šet čašica. Ali, ja sam to odobrio, da ne bude da je on kriv. Mora sa našim narodom i da popije po koju, ali da se tamo asfaltiraju ulice", kazao je Vučić.

Na smeh iza kamere, on je reagovao: "Samo se vi smejte, nego će te da odete u selo i da ne popijete sa domaćinom...ne ide to tako u Srbiji."

Nešto kasnije, govoreći da je zadovoljan svim što su nadležni uradili, kada je u nabrajanju opet došao do Drobnjaka, opet je pomenuo čašice.

"On voli da popije koju čašicu više, ali dobro radi. Jednu si i za mene popio Drobnjak?", upitao je Vučić Drobnjaka koji mu je odgovorio da je popio dve, a ukupno pet.

"Da ne mislite vi da je Drobnjak bio pijan, Drobnjak može i dvadeset da popije a neće biti pijan. On je domaćin iz Čačka, koji zna da popije, a ima kao ja 115 kg", rekao je Vučić.

Podsetimo, Vučić se sa Drobnjakom našalio i prilikom posete drugom gradilištu, krajem marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: