Sutra prvi TV duel lidera u MKD posle 20 godina

Premijer Makedonije Zoran Zaev izaći će u sredu na televizijski duel sa liderom makedonske opozicije Hristijanom Mickoskim.

Izvor: B92

Utorak, 22.05.2018.

22:41

Sutra prvi TV duel lidera u MKD posle 20 godina
Foto: EPA-EFE Hayoung Jeon

Biće to posle dve decenije prvo televizijsko suočavanje lidera najveće vladajuće stranke u Makedoniji Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) i najveće opozicione partije VMRO DPMNE.

Televizijski duel je prošle sedmice zatražio predsednik VMRO DPMNE i lider opozicije Mickoski, a premijer Zaev je odmah prihvatio.

Duel će biti održan se na nacionalnom javnom servisu "Makedonska televizija" (MTV), sa početkom u 20.00, a radni naslov je "Jedna godina vlasti, jedna godina opozicije".

Prema najavi, Zaev i Mickoski će se suočiti oko svih aktuelnih tema, od pregovora sa Grčkom oko imena, spoljne i unutrašnje politike, ekonomije, reformi.

Zbog duela premijera i lidera opzicije MTV je planirani prenos košarkaškog duela finalne serije plej ofa izmedju Rabotničkog i MZT sa prvog premestila na parlamentarni, Sobranijski kanal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: