Izašao iz zatvora pa silovao i pretukao maloletnu ćerku

Požarevačka policija uhapsila M.Ž. zbog sumnje da je dva dana u porodičnoj kući silovao i tukao svoju maloletnu ćerku A. M. (16), saopštio MUP.

Izvor: Blic

Petak, 18.05.2018.

09:05

Izašao iz zatvora pa silovao i pretukao maloletnu ćerku
Foto: Freeimages.com

Uhapšeni je naime, iz zatvora izašao pre tri dana, nakon što je odslužio kaznu od 10 godina zbog ubistva, pišu beogradski mediji.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, sumnja se da je M-Ž. (60) u periodu od 10. do 12. maja ove godine više puta primorao maloletnu ćerku na seksualne odnose.

"Blic" piše da je povrede od batina na tinejdžerki videla majka koja je sve prijavila policiji, a nakon toga M.Ž. je ubrzo uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

On se sumnjiči za dva krivična dela: silovanje i nanošenje teških telesnih povreda svojoj ćerki.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, kaže se u saopštenju MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: