Davidov otac: Jataci, saučesnici, ubice moga sina...

U ponedeljak uveče je u Banjaluci održano još jedno okupljanje pod nazivom “Pravda za Davida“, na kome je govorio i otac stradalog Davida Dragičevića.

Izvor: nezavisne.com

Utorak, 15.05.2018.

12:11

Davidov otac: Jataci, saučesnici, ubice moga sina...
screenshot

Kako prenose Nezavisne novine, Davor je ponovio da neće oprostiti smrt njegovog sina.

“Jataci, saučesnici, ubice, egzekutori, ja lično Davor Dragičević vam nikad neću oprostiti Davida Dragičevića. Grupa Pravda za Davida, ljudi vam nikada neće oprostiti Davida Dragičevića i našu decu", poručio je Dragičević. On je rekao da niko ne sme da napadne njega ni članove grupe "Pravda za Davida".

"Prvi ste počeli, pa sad se krčkajte. Ja lično, Davor Dragičević, i članovi grupe 'Pravda za Davida' smo sve dokumentovali. Samo jedan napad na mene, ljude oko mene i sve će biti objavljeno. Samo probajte, vi znate zašto ne smete", rekao je Dragičević.

Rekao je će Odbor za bezbednost Narodne skupštine RS preuzeti određene radnje.

"Sve smo imenovali, ima Odbor za bezbednost NS koji će preuzeti određene radnje protiv lica. Moramo biti malo strpljivi, borba će se nastaviti. Ja idem do kraja, vi idete do kraja, grupa 'Pravda za Davida' ide do kraja", naglasio je Davidov otac.

On je rekao da još sedam dana ne daje intervjue novinarima, te je pozvao na izjašnjenje o slučaju.

"Neka se jataci, saučesnici, egzekutori izjasne o slučaju. Izađite sa istinom koja je u mojoj glavi, znam da je surova i za mene, a još gora za vas. Ne uradite to, videćete", rekao je Dragičević.

Još jednom se osvrnuo na konferenciju za novinare koju je organizovao MUP RS 26. marta.

"Odgovorno ste tvrdili da je David Dragičević narkoman, lopov, samoubica, koji je skočio sa mosta. Otkud jedna mala duša, jedan čovek, samoubica. Ubili ste ga, mučili zverski, ubilii ste ga 26. 3. Svi koji ste bili na konferenciji ste saučesnici u ubistvu. Znam ja dobro šta ste vi mislili, pratili ste vi i mene, dete od konobara, dva-tri dana ćaća oplače i ode raditi", rekao je Dragičević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: