AMSS: Saobraćaj umeren, ali pazite na kišu

Na autoputevima i frekventnijim saobraćajnicama jutros je umeren intenzitet saobraćaja.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 14.05.2018.

07:51

AMSS: Saobraćaj umeren, ali pazite na kišu
Ilustracija: Getty Images

Nešto veći broj vozila očekuje se na prilaznim putevima većih gradova i u samim naseljima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Pošto se danas očekuju povremeni pljuskovi, treba voziti oprezno zbog klizavih kolovoza, a na putevima voditi računa o odronima.

Razlog više za oprezniju vožnju su i brojne deonice na kojima je zbog radova izmenjen saobraćaj.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta. Na teretnim terminalima na graničnom prelazu "Horgoš" čeka se oko 120 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Ma]arske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: