Dačić: Ulazi deset top-modela, znači lepotice...

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić je uz "praznično" najavljivanje diplomatskog rata sa Hrvatskom u Informeru, u ponedeljak imao nastup i na TV Hepi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2018.

13:35

Dačić: Ulazi deset top-modela, znači lepotice...
EPA/Georg Hochmuth

Kako su preneli mediji, prvi potpredsednik Vlade Srbije je gostujući u jutarnjem programu te televizije pričao o ”lepim ženama, manekenkama i prvom čoveku Belorusije Aleksandru Lukašenku”, kao i o sastanku koji je imao sa njim.

“Otvaraju se vrata, ulazi deset top-modela, znači lepotice, i svaka nosi po jednu kafu ili čaj. Kada sam to video, odmah sam mu predložio da razmenjujemo osoblje”, rekao je Dačić.

Blic je preneo da je Dačić govorio i o tome kako se tokom svojih putovanja susretao sa lepim ženama, a istakao je i da ima specifičan odnos sa portparolkom Ministarstva spoljnih poslova Rusije, “sa kojom stalno razmenjuje poklone”.

“Nedavno sam joj poklonio licidersko srce i ona mi je posle dva dana poslala poruku "Da li se ovo jede?" Kad sam joj odgovorio da je bolje da ga sačuva za uspomenu, ona je odgovorila da ga je već pojela”, ispričao je Dačić.

Šta je srpski ministar spoljnih poslova rekao o “diplomatskom ratu sa Hrvatskom” pročitajte u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: