DJB: Branislav Mihajlović izabran za predsednika

Izborna skupština Dosta je bilo (DJB) izabrala je za predsednika DJB narodnog poslanika Branislava Mihajlovića iz Bora.

Izvor: B92

Subota, 21.04.2018.

17:12

DJB: Branislav Mihajlović izabran za predsednika
screenshot

Njegova zamenica biće narodna poslanica Branka Stamenković, a potpredsednici narodni poslanik Ratko Jankov, narodna poslanica Ana Stevanović iz Beograda i šef odborničke grupe DJB u Novom Sadu Aleksandar Bujić, navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da je za generalnog sekretara izabrana Tijana Šerbula, odbornica u SO Zvezdara.

Novo predsedništvo, na čelu sa Mihajlovićem, dobilo je poverenje 75 odsto delegata na Izbornoj skupštini, saopšteno je.

Prilikom preuzimanja dužnosti predsednika, Mihajlović je istakao neophodnost kontinuiteta u pridržavanju programu DJB, naglašavajući važnu ulogu Programskog saveta.

"Važna je i neophodna promena svega što nije dovoljno dobro funkcionisalo u organizaciji, a sve sa ciljem uspešnog pozicioniranja za predstojeće parlamentarne izbore”, kazao je novi predsednik.

On je rekao da je i prioritet novog rukovodstva osnaživanje organizacije radi zauzimanja što boljeg i uspešnijeg položaja na političkoj sceni, kako bi DJB došao u situaciju da ostvari svoju osnovnu viziju: da od Srbije napravi zemlju u kojoj se lepo živi, saopštio je DJB.

Branislav Mihajlović je u DJB od samog početka 2014. godine. Doktor je tehničkih nauka zaposlen u RTB Bor "sa velikim iskustvom u vođenju velikih timova ljudi".

"Široj javnosti je poznat po doslednoj borbi za efikasno i profesionalno upravljanje Rudarsko-topioničarskim basenom Bor zbog čega je već duže od decenije u otvorenom sukoba sa lokalnim moćnikom, direktorom RTB – Blagojem Spaskovskim", navedeno je u saopštenju.

Na lokalnim izborima u Boru održanim u martu ove godine, kao nosilac liste DJB i Dveri, Branislav Mihajlović je sa svojim timom osvojio 8,17 odsto glasova građana Bora, piše u saopštenju DJB.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: