Vučić: Putin me nije zvao na inauguraciju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da nije dobio poziv predsednika Rusije Vladimira Putina da prisustvuje njegovoj inauguraciji 7. maja u Moskvi.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.04.2018.

14:13

Vučić: Putin me nije zvao na inauguraciju
Tanjug, Dragan Kujundžiæ

"Pozvao me je predsednik Turske Režep Tajip Erdogan u Ankaru 7. maja. Nisam dobio poziv od Putina", rekao je Vučić novinarima u Kragujevcu upitan da li će 7. maja posetiti Ankaru ili Moskvu.

Vučić je dodao da sa Putinom nije o tome razgovarao, već da su telefonom pričali o Kosovu i drugim stvarima.

Za sutrašnji sastanak sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel Vučić je rekao da je Angela Merkel najvažniji partner i da razgovori u Berlinu neće biti laki.

Komentarišući tvit predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da je Koriju Levandovskom rekao da sam odredi cenu za to da mu ugovori telefonski razgovor sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, Vučić je kazao da nijednog Levandovskog nikada nije upoznao, niti čuo i video.

"Ti ljudi polaze od sebe. Oni znaju kakvi su lopovi po svojoj prirodi, kako su uzeli novac od građana...Ne znam o čemu pričaju", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: