Tači došao i nije se pozdravio, Kurti ga ignorisao

Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti i kosovski predsednik Hašim Tači nisu se pozdravili na konferenciji o Kosovu, piše Koha.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.04.2018.

10:31

Tači došao i nije se pozdravio, Kurti ga ignorisao

Kako navode, na konferenciji “o odnosima Kosova i Srbije“, koje je organizovao Institut za evropske poslove i razvoj, učestvuje i kosovski premijer Ramuš Haradinaj, kao i ambasador SAD Greg Delavi.

Kurti i Haradinaj su sedeli jedan pored drugog, a blizu ambasadora SAD, i u tom trenutku je došao kosovski predsednik Hašim Tači, navodi Koha.

Tači se potom pozdravio sa Haradinajem, ali ne i sa liderom Samoopredeljenja, piše prištinski medij, ističući i da se Kurti Tačiju nije obratio nijednom, kao i da nije ustao kada je Tači došao, kao što je Haradinaj uradio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: