Od prevrtanja očima do "ćao, kako si?"

Premijerka Ana Brnabić i ministarka Zorana Mihajlović srdačno su se pozdravile u istom satu u kom je stigla nova potvrda da rekonstrukcije Vlade sada nije tema.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.04.2018.

16:32

Od prevrtanja očima do
Foto: Screenshot/o2tv

Iako je bilo spekulacija da je upravo pozicija Mihajlovićeve ugrožena najavljenom rekonstrukcijom, zbog toga što se ona ne libi da iznosi svoje stavove u medijima, ali i zbog "prevrtanja očiju" i manje-više otvorenih varnica sa premijerkom, ako se može suditi po njihovom pozdravu, osmehu i po "ćao, kako si" - potpredsednica Vlade je zasad sigurna.

"U ovom trenutku i do daljnjeg neću više razgovarati ni o kakvoj rekonstrukciji vlade dok nemamo stabilnost sitaucije na Kosovu", rekla je Ana Brnabić.

Pročitajte još: Ko je samopromoter, a ko timski igrač?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: