Skoplje: Avion Vizera sleteo sa jednim motorom

Avion mađarske niskotarifne kompanije koji je leteo na liniji Bazel-Skoplje sleteo je na skopski aerodrom sa jednim motorom, prenela je agencija MIA.

Izvor: B92

Subota, 31.03.2018.

23:09

Skoplje: Avion Vizera sleteo sa jednim motorom
Foto: GettyImages

Kako se navodi, pet minuta pre sletanja na Međunarodni aerodrom "Skoplje" na Vizeru koji je u noći između četvrka i petka leteo iz Bazela otkazao je jedan od dva motora, ali je avion uspeo da sleti bezbedno u 00.15.

Piloti su izveli propisanu proceduru za takvu situaciju, odnosno kružili su iznad aerodroma za pripremu konfiguracije aviona i uspešno sleteli.

Problem koji je Vizerov avion imao sa motorom u noći između 29. i 30. marta potvrdili su Agencija za civilno vazduhoplovstvo Makedonije i Makedonska navigacija (M-NAV).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: