Tači: Kako je Đurić ušao? Vučić: Nek se polome da saznaju

Kosovski predsednik Hašim Tači ponovio je da je Marko Đurić na Kosovo ušao dan pre sastanaka na severu, što je Aleksandar Vučić negirao.

Izvor: Tanjug

Subota, 31.03.2018.

19:59

Tači: Kako je Đurić ušao? Vučić: Nek se polome da saznaju
Foto: Tanjug, AP

"Marko nije ušao kozjom stazom, uopšte nije ušao kozijim stazama. Mi ćemo da čekamo neko vreme da se oni polome da saznaju kako je i kuda ušao, mi ćemo zvanično da ih obavestimo gde je ušao. I nije ušao dan ranije kao što su govorili, i nikakvim kozjim stazama, i to je bila notorna laž", rekao je Vučić.

Prema pisanju lista “Zeri”, Tači kaže da je Đurić boravio kod osobe "za koju se kaže da kontroliše sever, Milana Radojičića".

Osim toga, Tači je rekao da treba videti kako je Đurić ušao na Kosovo i ko je to dozvolio, a istakao je i da je intervencija kosovske policije bila ispravna.

Podsećamo, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić uhapšen je u ponedeljak u Kosovskoj Mitrovici, potom sproveden do Prištine, a nakon toga preko Merdara odveden u centralnu Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: