Neprijatan doček Plenkoviću: "A šta pije vaše dete?"

Premijer Hrvatske Andrej Plenković imao je neprijatan doček u Slavonskom Brodu čiji su stanovnici nedavno ostali bez pijaće vode.

Izvor: Tanjug

Subota, 31.03.2018.

18:54

Neprijatan doček Plenkoviću:
Foto: GettyImages

"Jutarnji list" prenosi da je Plenković u Slavonski Brod došao u pratnji trojice ministara - odbrane Damira Krstičevića, zdravstva Milana Kujundžića i zaštite okoline i energetike Tomislava Ćorića, kako bi učestvovao na sastanku Štaba za civilnu zaštitu.

Kako je rekao, učiniće sve kako bi se brzo realizovalo spajanje Slavonskog Broda na sistem vodosnabedevanja u Opštini Sikirevici.

Hrvatski mediji prenose da je Plenkovića dočekalo nekoliko građana, uključujući i ženu sa detetom u naručju koja ga je pitala da li njegovo dete u Zagrebu pije flaširanu vodu.

“Ne pije”, odgovorio je Plenković.

"Ne pije, pa znam", uzvratila mu je ta žena i rekla da će onda morati da dođe u Zagreb.

Zagrebački “Indeks” navodi da je Plenković obećao da će u Slavonskom Brodu "sve biti rešeno za deset do 15 dana".

Inspekcija je juče posle izlivanja nafte u zapadnom delu grada ustanovila da voda nije za piće, pa su građani navalili u prodavnice. Međutim, ubrzo je u gradu nestalo i flaširane vode pa je, kako navodi “Indeks”, 90.000 ljudi bez pitke vode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: