Lazanski: U Srbiji ima izdajnika

Vojni komentator lista “Politika“ i narodni poslanik SNS Miroslav Lazanski izjavio je za N1 da u Srbiji ima izdajnika.

Izvor: N1

Subota, 24.03.2018.

14:36

Lazanski: U Srbiji ima izdajnika
Foto: Screenshot

“Obaveštajno smo izbušeni kao nijedna zemlja u Evropi, ja vam kažem da ima izdajnika, ali niko neće da ih procesuira”, izjavio je Lazanski gostujući u Novom danu Miroslav Lazanski.

Osvrćući se na jučerašnji sastanak predsednika Vučića, Federike Mogerini i Hašima Tačija u Briselu, gost Novog dana kaže da je predsednik uputio kritiku EU.

"Nisu samo krivi Albanci, predsednik je direktno spomenuo EU kada je rekao da su taj sporazum potpisali ne samo albanska i srpska strana, već i EU", kaže Lazanski za N1.

Dodaje da se EU sve vreme drži kao nekakav nemi posmatrač.

"Kažu da obe strane treba da ispune sve, Srbija je ispunila sve. Priština zna da je EU drugorazredni igrač, a da je glavni tata u Vašingtonu", kaže on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: