SNS: Jeremić i Tadić kreatori svih poraza politike o KiM

Pokušaj Aleksandra Vučića da zemlju "izvuče iz očajne i nasleđene situacije po pitanju KiM",dovede da se jave "diletanti direktno odgovorni za današnje stanje".

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 22.03.2018.

21:52

SNS: Jeremić i Tadić kreatori svih poraza politike o KiM

To je izjavio potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

Boris Tadić, navodi Jovanov, "histerično" optužuje Vučića za posledice grešaka koje je on sam pravio, dok Vuk Jeremić "patološkim lažima" pokušava da sakrije da je, zajedno sa Tadićem, kreator svih poraza srpske politike u vezi sa KiM.

"Njihova politika se kretala od tupavog postavljanja pitanja pred Međunarodnim sudom pravde, do šibicarenja u Savetu bezbednosti UN i igranja sa poverenjem Rusije i Kine", kazao je potpredsednik GO SNS.

Jovanov je poručio i da je najveća mudrost i rešenje koje Srbiji nude Milan Stamatović i Miloš Jovanović da se "pravi mrtva, a da se konflikt zamrzne".

"Pa bi, za vreme dok smo mi zamrznuti, odmrznuti Albanci nastavili da grade svoju kvazidržavu. A onda će, nakon mnogo vremena, da se lupe po čelu i dođu na ideju da pozovu baš Stamatovića i Jovanovića da dođu i budu vlast u Prištini", naveo je Jovanov, piše u saopštenju SNS.

On je dodao da građani Srbije, a posebno oni sa KiM, u predsedniku Vučiću vide nekog "ko ima hrabrosti i ideju kako da popravi položaj Srbije"

"Baš zato na svakim izborima brutalno kažnjavaju one koji ga u toj borbi sapliću", istakao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: