Proleće, ali samo zvanično – čeka nas sneg i mraz

Republički hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje za područje Srbije, na hladno vreme, sneg i stvaranje snežnog pokrivača u naredna tri dana.

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 20.03.2018.

12:14

Proleće, ali samo zvanično – čeka nas sneg i mraz
Tanjug, Jaroslav Pap

U Srbiji će sutra biti hladno, oblačno i mestimično sa snegom, uz formiranje snežnog pokrivača, zbog čega je na snazi upozorenje za područje Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Jutarnje temperature će biti od minus četiri do nule, a najviše dnevne od minus jedan na severu zemlje do pet stepeni na jugu.

I u Beogradu će sutra biti oblačno, s povremenim snegom, a temperatura će se kretati između minus dva i nula stepeni.

Do petka će u svim krajevima padati sneg, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Na severu se očekuje snežni pokrivač visine 5 do 10 cm, u ostalim krajevima 10 do 20 cm, lokalno i više, navodi se u saopštenju.

Oblačno i hladno vreme sa snegom se očekuje do petka, a od vikenda će početi otopljavanje.

Inače, na severnoj Zemljinoj polulopti danas u 17.15 h počinje proleće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: