Đukanović: Nikoga ne potresa šta će opozicija da uradi

Poslanik SNS Vladimir Đukanović kaže da podnošenje amandmana poslanika vladajuće većine i obrazlaganje ne znači da je cilj "izbacivanje" opozicije iz Skupštine.

Izvor: Beta

Utorak, 13.03.2018.

21:36

Đukanović: Nikoga ne potresa šta će opozicija da uradi

On je rekao da vladajuća većina želi da "podstakne" raspravu i da je svaki njen amandman "smislen", za razliku od amandmana iz redova opozicije od kojih je najčešći da se neki član zakona briše.

Đukanović je ocenio i da "nikoga ne potresa" šta će opozicija da uradi - da li će da izađe iz Skupštine ili ne.

"Mi želimo da oni učestvuju u raspravi, ali da li će da napuštaju sednicu ili šta će već da rade, nikog to više i ne zanima. Niko se neće potresti zbog toga, građani su na poslednjim izborima rekli šta misle o njima, a mi ćemo da nastavimo da radimo onako kako smatramo da bi parlament trebalo da funkcioniše", dodao je Đukanović.

Opozicija u Skupštini Srbije ukazuje da vladajuća većina podnošenjem mnogobrojnih istovetnih amandmana želi da ih ućutka i natera da izađu iz Skupštine Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: