Danas oblačno i malo hladnije, temperatura do 11 stepeni

Danas će u Srbiji biti oblačno i hladnije, mestimično kiša, u višim planinama sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Beta

Četvrtak, 08.03.2018.

01:00

Danas oblačno i malo hladnije, temperatura do 11 stepeni
Foto: Thinkstock

Uveče i noću se očekuje prestanak padavina i razvedravanje. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od dva do sedam, najviša od sedam do 11 stepeni.

U Beogradu će biti oblačno i hladnije, povremeno s kišom. Uveče i noću se očekuje prestanak kiše i razvedravanje.

Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura će biti sedam, a najviša devet stepeni.

Od petka do nedelje pretežno sunčano i toplo sa temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti. Očekuje se intenzivno otapanje snega u brdovito-planinskim predelima do 1300 metara visine, a od subote i na višim planinama.

Biometeorološke prilike neće pogodovati većini hroničnih bolesnika, naročito cerebrovaskularnim i osobama sa respiratornim oboljenjima. Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolja, reumatski bolovi i nesanica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: