Đilasov štab: Četiri liste su prešle cenzus u Beogradu

Izborni štab liste okupljene oko liste "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" saopštio je večeras da su četiri liste prešle su cenzus.

Izvor: B92

Nedelja, 04.03.2018.

22:05

Đilasov štab: Četiri liste su prešle cenzus u Beogradu
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžiæ

Navedeno je da su to lista Srpska napredna stranka "Zato što volimo Beograd - Aleksandar Vučić", lista Aleksandra Šapića i lista Socijalističke partije Srbije.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare u štabu koalicije okupljene oko liste Dragana Đilasa, na osnovu 20 odsto obrađenog uzorka lista Aleksandra Vučića osvojila je 45,2 odsto glasova, lista oko Dragana Đilasa 21,3 odsto, Aleksandar Šapić 6,6 odsto i SPS 6,1 odsto.

Dveri i ĐB osvojili su 3,5 odsto glasova, Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd 3,0, Srpska radikalna stranka i Demokratska stranka 2,3 odsto, rečeno je u Đilasovom štabu.

Izborni rezultat liste Dragana Đilasa propraćen je aplauzom, a u štabu te liste prisustvuju lideri okupljeni u toj koaliciji - predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković, predsednik Narodne stanke Vuk Jeremić, predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović i predsednik Levice Srbije Borko Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: