"Novosti": SNS na 43,1; Prolaze još samo Đilas, Šapić, SPS

Listu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd", podržava 43,1 odsto građana Beograda, pokazuje najnovije istraživanje koje objavljuju "Večernje novosti".

Izvor: Tanjug, Veèernje novosti

Četvrtak, 01.03.2018.

08:16

Thinkstock

Prema anketi o raspoloženju birača pred glasanje u nedelju, od ukupno 24 učesnika na izborima, cenzus bi prešla još samo tri. Reč je o listama koje predvode Dragan Đilas, Aleksandar Šapić i socijalisti.

Kako navode "Novosti", rejting liste bivšeg gradonačelnika - "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju", beleži pad i za nju bi sada glasalo 13,9 odsto građana.

Podrška se, piše list, osipa i predsedniku opštine Novi Beograd Aleksandru Šapiću, koji je sada ispod dvocifrenog rezultata i prema istraživanju za njegovu listu bi glasalo 7,6 odsto birača.

Na četvrtom mestu je lista "Ivica Dačić - SPS, Dragan Marković Palma - JS", sa stabilnom podrškom od 6,7 odsto glasova.

Prema rezultatima istraživanja, koje objavljuju "Novosti", demokrate su blizu cenzusa s 4,8 odsto glasova.

Prema pisanju tog lista, demokratama su "za petama" radikali i lista "Ljubiša Preletačević Beli - Zato što volimo Belovgrad", sa podrškom 4,4 odsto birača, i lista "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate", s 4,3 odsto glasova.

Izborna lista "Ne da(vi)mo Beograd" ima podršku tri odsto birača, a ostali učesnici, prema istraživanju, nemaju dovoljnu podršku za osvajanje mandata, navode "Novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: