Težak udes kod B.Petrovca: Žena preminula, deca povređena

Žena koja je teško povređena u udesu kod Bačkog Petrovca preminula je od zadobijenih povreda u Kliničkom centru Vojvodine.

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2018.

17:07

Težak udes kod B.Petrovca: Žena preminula, deca povređena
Freeimages.com

Muškarac koji je takođe povređen u udesu je prebačen na Institut u Sremskoj Kamenici sa povredama grudnog koša. U udesu je povređeno i dvoje dece, dečak star 14 godine je zadobio teške telesne povrede, opasne po život, ali nije životno ugrožen, dok je šest godina mlađi dečak zadobio lakše telesne povrede.

Prema našim saznanjima, na mesto udesa je bilo upućeno jedno vozilo Hitne pomoći, ali su potom morala da dođu još dva jer je broj povređenih bio veći.

Automobil se kretao od Rumenke ka Bačkom Petrovcu, kada je auto kojim je žena upravljala skrenuo u suprotnu traku, u susret joj išao kamion, koji nije uspeo da je izbegne, te je došlo do čeonog sudara, nezvanično saznaje B92.

Dežurni zamenik osnovnog javnog tužioca uputio se na mesto nezgode.

Pretpostavlja se da je do nezgode došlo zbog snega i otežanog saobraćaja usled vremenskih neprilika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: