I danas sneg, najviša temperatura minus tri

U Srbiji će biti oblačno i veoma hladno, ujutro mestimično sa slabim snegom, uz manje povećanje visine snežnog pokrivača.

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2018.

01:00

I danas sneg, najviša temperatura minus tri
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Od sredine dana se očekuje postepen prestanak snega i delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab, promenljiv vetar, koji će od sredine dana povremeno biti umeren. Jutarnja temperatura biće od minus 13, do minus osam stepeni, a najviša dnevna od minus osam, do minus tri stepena.

I u Beogradu će danas biti oblačno i veoma hladno, ujutro povremeno sa slabim snegom, uz manje povećanje visine snežnog pokrivača, a od sredine dana se očekuje postepen prestanak snega, a zatim delimično razvedravanje. Jutarnja temperatura biće oko minus devet stepeni, a najviša dnevna oko minus pet stepeni.

U Srbiji će do petka, 2. marta biti ledeni dani, kada temperatura ne raste iznad nule, a u četvrtak se u većini mesta očekuje najniža temperatura od minus 20 do minus 14 stepeni. U petak i u subotu ujutro se očekuje kiša koja će se mestimično lediti na tlu, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: