Danas umereno oblačno, ponegde sneg

U Srbiji će biti umereno i potpuno oblačno, ujutru ponegde sa slabom kišom ili susnežicom, a tokom dana uglavnom suvo.

Izvor: Beta

Petak, 23.02.2018.

01:00

Danas umereno oblačno, ponegde sneg
Foto: Thinkstock

U Timočkoj Krajini biće oblačno i hladno uz provejavanje slabog snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i na planinama istočne Srbije mestimično i jak, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura će se kretati od nule do tri, a najviša dnevna od pet do devet stepeni, u Timočkoj Krajini oko dva stepena Celzijusa.

U Beogradu će danas biti umereno i potpuno oblačno i malo toplije. Vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura će se kretati oko dva, najviša dnevna oko sedam stepeni.

Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na srčane i nervno labilne bolesnike a tegobe mogu osećati i osobe sa disajnim problemima. Bolovi u mišićima i nervoza su moguće meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

19 h

Podeli: